Lasershows verhuur

De tijden zijn veranderd, zo ook de lasertechniek. Waren het vroeger grote, gevoelige, peperdure zware watergekoelde lasersystemen die enorm veel stroom nodig hadden; tegenwoordig is deze techniek vervangen door de diode laser. Dit is een zeer kleine lichtbron met een ongekend vermogen die weinig stroom vereist en met slechts luchtkoeling de hele avond zonder problemen kan functioneren. Dit is een zeer gunstige ontwikkeling die het mogelijk maakt om betaalbare lasershows op maat te leveren. Eén belangrijk aspect blijft echter onveranderd: de magie.. Nog altijd staan mensen met grote ogen te kijken als er een, met ander licht niet te evenaren, laserlicht-stralenspectakel door de donkere ruimte schiet

Er valt zoveel te bedenken om een lasershow zo optimaal en spectaculair mogelijk te maken. Naast goede grafische lasers zijn er de zogenaamde Bouncemirrors, spiegelbollen en andere extra effecten. Zo is het mogelijk om veel diepte in een show te creëren omdat de lichtstralen in alle gewenste hoeken afgebogen kunnen worden. Nog een spectaculaire mogelijkheid is de combinatie van laserlicht met echt vuur.

Een lasershow kan bestaan uit 1 projector met bijvoorbeeld alleen de kleur groen. Groen is in principe de meest optimale kleur voor lasershows omdat het menselijk oog deze kleur zeer goed kan waarnemen. Met één kleur is (met de juiste opstelling en de juiste programmering) al een zeer spectaculaire show te maken. Voeg hier nog een tweede laser projector aan toe en met name het synchrooneffect geeft 4 x meer impact dan met 1 laser. Verbaas het publiek door de twee lasers eerst synchroon te laten lopen en vervolgens de laserstralen in de breedte in tegengestelde richting van elkaar te laten bewegen.

Naast single-colour lasers geven wij ook shows met multi-colour lasers (rood/groen/geel) en full-colour lasers. Met name de grafische full-colour laser leent zich uitstekend voor de projectie van bijvoorbeeld bedrijfslogo’s of animaties. De shows kunnen varieëren van een kleine live-setup tot complete time-code shows waarbij de hele show vooraf geprogrammeerd wordt en synchroon loopt met uw presentatie en/of muziek. Hierbij zijn ook special effects mogelijk zoals rook, vuur, confetti, video of andere gewenste effecten.

Daarnaast hebben we een aantal zeer spectaculaire shows op muziek op voorraad.

Wij kunnen met onze eigen projectoren op elke locatie een show verzorgen. Van 200 tot 30.000 personen. Spetterende·Beam·shows of bedrijfspresentaties. Wij staan garant voor zeer professionele lasershows.·Indoor,·outdoor, 3D alles is mogelijk. ·Meer lasers voor uw geld staat bij ons op 1, dan genieten wij zelf net zo veel van de show als de klanten en toeschouwers.

Nieuwsgierig? vraag vrijblijvend uw offerte aan. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.