Flint en Stone

Welkom bij Flint en Stone, het meest pre-hysterische duo dat de moderne wereld ooit heeft gekend! Uit hun gemetselde grot gekropen, zorgen deze wilderniswaaghalzen voor een oergezellige chaos op uw evenement, festival of andere bijeenkomst. Maak u klaar voor een 'bizon'dere ervaring!

Grommend en brullend komen ze tevoorschijn, gehuld in hun bonte en herkenbare outfits. Flint en Stone zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een garantie voor een onvergetelijke ervaring. Met primitieve praatjes en een charmant directe manier van communiceren, dagen ze de regels uit en nemen ze u mee op een reis terug naar het stenen tijdperk.

Dit ongetemde duo is uitgerust met een eigen voertuig, voortgestuwd door vakkundig voetenwerk, en zonder ook maar een spoortje uitlaatgassen. Ze komen niet alleen om uw gasten te verrassen met hun grappen en grollen, maar ook met hun ongekamde haren en instinctieve fratsen die de lach van uw gezelschap minder hol en des te oprechter zullen laten klinken.

Of het nu gaat om mobiele acts, straattheater, winkelcentrumentertainment, festivalacts, straatshows of gewoon een vleugje 'ourmens'-magie, Flint en Stone staan paraat om uw evenement te transformeren tot een onvergetelijke belevenis. Boek dit pre-hysterische duo nu en laat uw publiek kennismaken met een tijdperk waar stenen de scepter zwaaiden en lachen de voertaal was!