Slangen act 1001 Nachten, inhuren

Welkom bij 1001 Nachten Entertainment!

Voor een betoverende ervaring op uw 1001 nachten themafeest of elk ander speciaal evenement, bieden wij een uitgebreid entertainmentteam met diverse walk-around acts die perfect passen bij uw gekozen thema. Een van onze meest opvallende acts is de Slangenact, waarbij een buikdanseres schittert met een levensgrote gouden Python slang.

Slangenact - Een Betoverende Ontmoeting met de Gouden Python

Onze Slangenact is een walk-around performance die 1x30 minuten of 2x30 minuten kan worden uitgevoerd binnen een tijdsbestek van 3 uur. Het hoogtepunt van de act is de buikdanseres die samen met de indrukwekkende slang door het publiek beweegt. Gasten hebben zelfs de mogelijkheid om een selfie te maken met deze majestueuze Python. Deze act kan naar wens worden uitgebreid met aanvullende opties, zoals een buikdansshow, een fakiract, of een Shisha stand.

Shisha Stand - Ontspanning in Oosterse Stijl

Onze Shisha stand biedt een oase van rust waar uw gasten kunnen ontspannen en genieten van waterpijp roken. Wij zorgen voor alle benodigdheden, inclusief decoratie en bedienend personeel dat de waterpijpen met zorg aansteekt. Voor een extra vleugje authenticiteit kunnen onze medewerkers themakleding dragen.

Henna Tattoo - Kunst op de Huid

Laat uw gasten zich onderdompelen in de traditionele kunst van Henna Tattoo's. Onze Henna Tattoo-experts creëren prachtige ontwerpen op handen, armen, schouders of voeten van de bezoekers. De Henna Tattoo blijft 5 tot 10 dagen mooi en is eenvoudig afwasbaar.

Ontdek de Magie - Boek Nu!

Maak uw evenement onvergetelijk door onze betoverende acts te boeken. Vul het contactformulier in en ontdek de mogelijkheden en prijzen. Bekijk hieronder enkele foto's van onze adembenemende acts.

Deze act boeken? Klik hier - Laat de magie beginnen!