Steltenloper-club

Welkom bij de Steltenloper-club: Waanzinnige Hoogtes, Onvergetelijke Momenten!

Bij onze Steltenloper-club verheffen we uw evenement naar nieuwe hoogtes met onze indrukwekkende ontvangst, walk-around en animatieacts. Onze getalenteerde steltenlopers zijn meesters in het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw publiek. Of het nu gaat om een feest, bedrijfsevenement of festival, onze steltenlopers voegen een vleugje magie toe aan elke gelegenheid.

Wat wij bieden:

  1. Thematische Aanpassing: Onze steltenlopers brengen niet alleen entertainment, maar passen zich ook aan uw thema aan. Of het nu gaat om een specifieke kleur, stijl of concept, onze artiesten dragen met trots showkleding die naadloos aansluit bij het gewenste thema.

  2. Vuurspuwers op Stelten: Maak uw evenement extra warm en opwindend door onze vuurspuwers op stelten toe te voegen. Kies uit mannelijke, vrouwelijke of een combinatie van beide voor een spectaculaire vuurshow die de zintuigen prikkelt.

  3. Robotica op Stelten: Steltenlopers nemen een futuristische wending met onze robotvariant. Deze moderne, hoogbenige wezens zorgen voor een unieke en opvallende aanvulling op uw evenement.

Waarom voor onze Steltenlopers kiezen?

  • Eye Catchers: Onze steltenlopers zijn niet te missen. Ze trekken direct de aandacht van het publiek en creëren een sfeer van verwondering en opwinding.

  • Flexibiliteit: Of u nu kiest voor een act van 2 x 30 minuten of 3 x 30 minuten binnen een tijdsbestek van 3 uur, wij passen ons aan uw wensen aan. We staan open voor overleg over de lengte van de act, zodat deze perfect aansluit bij uw evenement.

  • Professionaliteit: Onze steltenlopers zijn niet alleen hoog in stelten, maar ook hoog in professionaliteit. Ze zijn goed getraind, enthousiast en klaar om uw evenement naar nieuwe hoogtes te tillen.

Voeg een vleugje spektakel toe aan uw evenement met de Steltenloper-club. Neem vandaag nog contact met ons op om uw unieke act op maat te bespreken en maak van uw gelegenheid een onvergetelijk spektakel!