Tafel Goochelaar inhuren  

Welkom bij Magic Entertainment met Goochelaar Mister Magic!

Laat uw gasten betoveren tijdens een avond vol magie en verwondering! Mister Magic is niet alleen een meester in goochelkunst, maar ook een eersteklas entertainer die uw evenement naar een hoger niveau tilt. Met tafel goochelen biedt hij een van de meest intrigerende vormen van magie. Uw gasten zitten letterlijk met hun neus bovenop de act, en toch blijft het een raadsel hoe de trucs mogelijk zijn.

Veel gehoorde reacties zijn: "Ik zie dit vaak op televisie, maar nu geloof ik pas echt wat ik zie!" Mister Magic presenteert zijn trucs op een meeslepende manier, waarbij het publiek actief betrokken wordt bij de magie. Zelfs als er geen tafels beschikbaar zijn op uw evenement, brengt Mister Magic de wonderen rechtstreeks naar uw gasten. Hij mengt zich tussen het publiek, verrast elke tafel met korte, boeiende goochelshows, en verhoogt daarmee de feestvreugde.

Street Magic is een bijzondere specialiteit van Mister Magic. Of het nu gaat om een winkelcentrum, een opendag, een braderie, of een ander evenement, zijn magie is altijd een succes. Als een ware publiekstrekker weet hij feilloos in te spelen op het aanwezige publiek. Hij kan optreden als een traditionele goochelaar, een echte tovenaar of een magiër. Ontdek de mogelijkheden en informeer naar zijn podium goochelshow, een combinatie van komische magic, physical comedy, unieke goochel-illusies en clowning. Deze show, bestaande uit 2 à 3 korte voorstellingen, is absoluut een must-see!

Wilt u een spectaculair moment op uw evenement? Mister Magic heeft verschillende mogelijkheden om bijvoorbeeld de directeur op sensationele wijze tevoorschijn te toveren of juist te laten verdwijnen. Informeer nu naar de diverse mogelijkheden en maak uw evenement onvergetelijk. Klik hier voor meer informatie.