Lilliputters act, 

Ook als u een kleine mens wilt huren staan we voor uw klaar. Ze dragen de meest uiteenlopende kostuums zodat de outfit geheel afgestemd kan worden op de uitstraling van uw evenement. Daarnaast gaan ze men hun komische act op in het publiek en zorgen ze voor een vermakelijk samenspel. Natuurlijk is het maken van selfies en te gekke foto's ook mogelijk als je bij xclusive entertainment een kleine man wilt inhuren voor uw feest Naast een mini mens als circus directeur, of dronken ober, u kunt ook een kleine man inhuren in de rol van security, leuk om uw gasten op deze manier te ontvangen bij de entrée. De mini mens weet altijd de juiste sfeer te brengen. Als u een lilliputter wilt huren via xclusive entertainment bent u altijd verzekerd van top entertainment van hoog niveau, zo kunt u altijd een lilliputter huren die past bij uw evenement. Hierbij kunt u denken aan een lilliputter in de rol van een

* Dronken ober

* Kok Kok

* Clown

* Kerstman

* Sinterklaas

 

Beveiliger

Ik kruip in de rol van een beveiliger, gekleed in een net zwart pak met een wit overhemd en een stropdas of strik. Met het beveiligingslogo op mijn jasje en een oortje in ontvang ik de gasten van uw feest.

Omdat ik klein ben kijken de mensen heel raar op dat ik daar dan sta als beveiliger. Op dat moment zie je de mensen al denken of het nou een echte beveiliger is of speelt hij dat?

Zodra de mensen binnen komen heb ik verschillende attributen in mijn zakken van heel simpel tot (indien gewenst) verschillende grappige 18+ attributen.

Steekproefsgewijs haal ik wat bedenkelijke attributen uit de zakken of jas van uw mannelijke bezoeker. Bij de dames controleer ik wat ze in hun handtasjes hebben.

En dan sta je toch altijd weer versteld wat sommige mensen allemaal meenemen naar uw evenement.

Uiteraard gaat alles vooraf in overleg.

Kok / Bakker

Verkleed als kok of bakker zal ik uw gasten vermaken. In overleg met de gastheer of gastdame kan ik bijvoorbeeld met schalen rondgaan met daarop verschillende hapjes.

De ene keer is deze kok heel lief en de andere keer kan deze mopperpot heel chagrijnig zijn.

Niets is ons te gek,

Ballonnen Clown

Als Ballonnen Clown kom ik op uw evenement met een grote voorraad diverse ballonnen.

De ballonnen kunnen op thema worden gemaakt of vrije keuze. Alles is mogelijk in overleg!

Ruim 17 jaar geleden ben ik begonnen als Ballonnen Clown. In die periode heb ik veel ballonfiguren geleerd, van een lief klein hondje tot verschillende Disney figuren, zoals Elza, Mickey mouse, etc. Maar ook grotere ballonfiguren of ballonpilaren zijn mogelijk.

Kabouter

Als kabouter heb ik de lengte al me, omdat ik geboren ben met achondroplasie beter bekend als dwerggroei of lilliputter.

Als kabouter kan ik op verschillende manieren uw evenement opleuken.

Pater

Zoals u ziet is bijna alles mogelijk om verschillende typetjes te doen. Als Pater ben ik helemaal verkleed en dan heb ik ook wijwater bij me met een grote borstel.

Op die manier zorgt deze pater ervoor dat u een evenement zult hebben met gezegende gasten.

 

Loverboy

Deze loverboy is het tegenovergestelde van wat u in het nieuws hoort. Verkleed in zijn mooie rode hartjespak steelt hij het hart van menig van uw gasten.

Erg leuk tijdens beurzen, maar bijvoorbeeld ook voor Valentijnsdag.

Piraat

Peter's Entertainment kan zich met de kleding aanpassen aan ieder gewenst thema.

Dus als u een speciaal piratenfeest houdt dan kom ik graag in mijn piratenpak de mensen entertainen.

Maar natuurlijk kan ik zo ook tijdens uw feest rondgaan met speciale hapjes.

Wij passen ons aan naar uw wensen. Vraag gewoon naar de mogelijkheden!

Safari

Geen thema is ons te gek. Zo ook deze safari outfit, waarbij ik helemaal in een safari outfit verkleed ben met allerlei bijpassende accessoires.

Leuk zodat de gasten onder andere met mij op de foto kunnen, etc.

Cupido

Als je zegt Cupido dan zeg je natuurlijk een leuke kleine engel en door mijn lengte ben ik natuurlijk wel een speciale cupido.

En wel eentje die graag zijn liefdespijlen op verschillende mensen richt.

En een cupido die natuurlijk graag met iedereen op de foto wil

Oktoberfeest

Deze vrolijke snuiter is een graag geziene gast op ieder Oktoberfest. En wie kent het Oktoberfest nou niet?

Tijdens dit feest ben ik verkleed in een Oktoberfest pak en dan zijn er weer in overleg verschillende mogelijkheden om uw gasten te entertainen.

Bijvoorbeeld iets uitdelen aan de gasten maar bijvoorbeeld ook dansen, etc

Kapitein van matroos

Peter's Entertainment kan zich aan ieder gewenst thema aanpassen qua kleding.

Zo ook deze Matroos of Kapitein voor bedrijven in de scheepvaart of iets dergelijks.

Bij ons is bijna alles mogelijk.

Kerstman·

Heeft u ooit wel eens zo'n schattige kleine kerstman gezien?

Verkleed als kerstman kunnen bedrijven of organisatoren mij inhuren om bijvoorbeeld kerstpakketten uit te delen aan de mensen.

Maar wat dacht je van discotheken die een leuk  kerstfeest organiseren?

Kerstelf

Wat zou de kerstman nou zijn zonder zijn hulpjes de kerstelfen? Verkleed in een kerst elfenpak kunnen bedrijven of discotheken mij inhuren.

En in overleg kan ik kerstpakketten of bij discotheken shotjes uitdelen etc.

Sinterklaas

Wie kent deze goedheiligman nou niet? Maar dit is dan wel een korte versie van Sinterklaas.

Hij kan eventueel ook 1 of 2 kleine zwarte pieten meenemen. En natuurlijk neemt sinterklaas ook zijn grote boek me en tja daar staan soms ook grote kleine kinderen in die dan bijvoorbeeld bij sinterklaas op schoot moeten.

 

Paashaas

Tijdens paasfeesten loop ik als kleine paashaas rond om bijvoorbeeld wat uit te delen.

Maar ik kan ook op iemands feest langskomen die super bang is voor paashaas, etc.

 

Boef

Ik ben al en toe al een boefje hahaha, maar door me te verkleden in een speciaal boevenpak kunnen we in overleg hier iets spraakmakends van maken. Bijvoorbeeld erg leuk op een beurs voor inbraakpreventie of tijdens een open dag van de politie!

Halloween

Met een combinatie van mijn lengte met extra bloederige schmink zijn de meeste mensen extra bang als ze me zien.

Ik ben tijdens Halloween geregeld te bewonderen bij o.a. Avonturenpark Hellendoorn (dan helemaal omgetoverd tot Heksendoorn). Maar wie weet ook op uw Halloween party?