Boogiewoogie Bus (Sing-a-Long)

Welkom aan boord van de Boogiewoogie Bus, waar muziek en plezier samenkomen in een rollende karavaan van vreugde! Stap in en laat je stem de vrije loop, want deze glinsterende, swingende sing-a-long bus is jouw mobiele karaoke-ervaring op de weg!

Onze vrolijke, rijdende metgezel nodigt je uit om je dansschoenen aan te trekken en je tenen te laten wiebelen op de dansvloer. Met de koning van de rock 'n roll, Elvis Presley, en de betoverende klanken van Nina Simone op de achterbank, plus een kofferbak vol andere muzikale helden uit de jaren 50, 60 en 70, is er voor elk wat wils. Of je nu gaat voor de Night-Fever disco vibes of de tijdloze klanken van het swingende tijdperk, we hebben de perfecte deuntjes voor jou.

Terwijl dit vintage Volkswagenbusje zich een weg baant langs jouw voeten, maak kennis met Doris Day en laat je gaan op het ritme van de tijd. Onze Swing-Sister of Boogie-Brother staat klaar met een microfoon en een publiek dat aan je lippen hangt, klaar om jouw muzikale moment te laten schitteren.

Bovenop het dak van de bus, die helemaal uit zijn voegen barst van enthousiasme, verschijnt een scherm met de juiste songteksten. Het is jouw tijd om zonder schroom te zingen, je moment te pakken en helemaal op te gaan in de muziek. We oordelen niet over smaak, maar we nodigen je uit om je eigen draai te geven aan de klanken van vervlogen tijden!

Of je nu op zoek bent naar een unieke muzikale act, een levendige straatmuzikant, een jazzy sfeer voor je evenement, entertainment in het winkelcentrum, muzikale ambiance op straat, een karaoke bus voor je feest, een charismatische straatartiest voor je evenement of gewoon een mobiele act om de boel op te schudden - de Boogiewoogie Bus staat paraat om jou en je publiek te laten swingen en zingen! Maak je feest compleet met de onvergetelijke deuntjes van de jaren 50 en 60, en zet samen met ons de straten in vuur en vlam. Boogie on!