De VergeetZEnietjes

Welkom bij de VergeetZEnietjes!

Gehuld in schattige roze laarsjes en gewapend met potten vol prachtige bloemen, staan deze vrolijke blondines klaar om jouw evenement te laten bloeien! Of je nu op zoek bent naar een betoverende animatieact, mobiele verrassingen, of kleurrijke ontvangst voor jouw bedrijfsfeest, de VergeetZEnietjes brengen een boeket aan mogelijkheden naar elke gelegenheid.

Laat je betoveren door de blije glimlachen en bloeiende energie van onze VergeetZEnietjes, die als charmante bloemen uit de aarde lijken te ontspruiten. Voor elke geurende gelegenheid hebben wij het perfecte bloemenarrangement voor je in petto.

Voor de zoetekauwen onder ons, plukken de VergeetZEnietjes graag een heerlijke 'zoete bloem' voor je, compleet met lekkernijen om van te genieten. Als je op zoek bent naar een spetterende 'uitvoerende bloem', kunnen onze rooskleurige klassiekers uit de grond worden gezongen om de sfeer te verhogen.

Wil je dat je gasten een warme gloed krijgen? Kies dan voor een wervelende 'warme' bloem, die gegarandeerd je kaken koddig doet kleuren. En voor een blijvende herinnering, kunnen de VergeetZEnietjes zelfs een gepersonaliseerde polaroidfoto uit hun magische potje toveren.

Of het nu gaat om een animatieact, mobiele verrassingen, ontvangst voor je bedrijfsfeest, of een kleurrijke toevoeging aan je straat- of braderie-evenement, de VergeetZEnietjes zijn de perfecte keuze. Laat je betoveren door de bloeiende pracht en maak je evenement onvergetelijk met de VergeetZEnietjes!

 
 
 
 
 
  
 
Het Kermispaardje
 
 
‘’Thuis heb ik nog een ansichtkaart, waarop een kerk..’’ en kermispaard! Tenminste, als het aan stalen ros Missy en haar zingende schoonheid Margootje ligt. Vers van de carrousel geklommen om de levensliederen te zingen van Oud-Hollandse helden als Wim Sonneveld en Willeke Alberti. Swingend op haar show pony rijdt deze zangeres rond om ook andere gouden keeltjes mee te laten klinken! Antiek, maar van alle tijden, tussen roze en paarse bloemen, een jurk om te zoenen, sleept deze dame je mee in nostalgie en de mallemolen van het leven!
 
Genres Mobiele act, Winkelcentrum Entertainment, Straat Muziek, Oud Hollandse Muziek, Straattheater, Muziek op Straat, Straat Act, Braderie Act, Muziek Act, Straattheater
 
  
 
 
 Het Cadeautjes Team
 
Een trakterend topteam met rondrijdende verrassingen! Met altijd wel een reden en meer dan genoeg gekkigheid geeft dit duo gul, laat voorbijgangers glunderen door hun cadeautjeskar te plunderen en alles uit de kast te halen om wangen te laten gloeien. Rondrijdend en in Rock ’n Roll ruikt het in fiftie-stijl geklede koppel wie zich graag prompt, prachtig in laat pakken en bij wie er een extra strikje omheen kan worden gezongen. Een polaroidfoto, een praatje, een live liedje of een vers gedicht; wie weet wat er op u heeft gewacht! Kies uw cadeau, vertrouw op de doosjes en het vrolijke vintage duo; want verrassen is hun vak!

Genres Animatie act, entree act, Bedrijfsfeest Entertainment, Straat Act, Braderie Act, Mobiel entertainment
 
  
 
All That Jazz
 
Voeten op de bank, tapijtje gespreid, met een sexy schemerlamp en een zwoele stem: relax and.. let’s sing it, sister! All That Jazz is een rijdende huiskamer vol jazz en doo-wop. Deze zangeres zingt, scat en swingt vol soul. Fietsend met haar huiskamer laat ze de Jazz-standards door de straten klinken en je doopt ze je dag, met een dooh-dah en een lach, om naar swing en zonneschijn. Gekleed in kralen, franjes en veren zingt de zangeres je in huiselijke sferen met een Roaring Twenties-touch. Laat je mee wiegen met de woogie en en je trakteren op toffees en big band boogie, deze sassy jazzy girl geeft je al die Jazz!

Genres Muzikale act, Straat Muzikanten, Jazz Act, Winkelcentrum Entertainment, Muziek op Straat, Straat Artiest, bedrijfsfeest entertainment, Mobiele Act, Jaren 20 Act
 
  
 
Hart Veroverend
 
Ah, de ontluikende liefde! Deze smoorverliefde tortelduifjes brengen in stijl elkaars harten op hol. Hoteldebotel, met heel hun hart en hevig verlangen draait en drentelt dit dolverliefde duo om elkaar heen. Zuchtend en zwijmelend, beminnend en mijmerend, om met een roos of ring elkander te veroveren. Met klassieke krullen van gebroken wit, revers en rode strik, brengen deze barokke beelden hun klassieke liefde ten tonele. Blozende blikken door hun witte wangen, je ruikt de romantiek van de renaissance!

Genres Mobiele act, Mime act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Liefde, Straat Act, Braderie Entertainment, Moederdag Entertainment, Valentijns Act
 
  
 
De Cupido's
 
Liedjes, Gedichtjes, 1000 vlinders, dit zijn echte harten binders. Een warm gevoel dat is hun doel! Liefde is alles wat ze geven en daar laten ze jou graag aan mee beleven

Genres Mobiele act, Winkelcentrum Entertainment, Thema Liefde, Straat Act, Braderie Entertainment, Valentijns Act, Bruiloft Entertainment, Modellen, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting
 
  
 
De Hollandse Dames
 
Met nostalgie aan hun neusjes en klei aan hun klompjes; Delftsblauwe dametjes! Dankzij deze parmantige porseleinen poppetjes proef je pannenkoeken en poffertjes, denk je aan draaiorgels, koeien en kaas, molens en de mosselman en krijg je spontaan trek in haring met uitjes. Dit aardewerken stelletje van Hollandse bodem klettert trots met hun tulpjes op hun klompen door het publiek. In Oud-Hollands klederdracht gestoken, lachen ze verlegen vanonder hun kanten kapjes en kraagjes. En toch, ondanks hun breekbaarheid, schuwen deze broze deerns niet voor een dansje of het uitdelen van uw Neerlandse lekkernijen!

Genres Mobiele act, Mime act, entree act, Straat Act, Braderie Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Thema Delfts Blauw, Modellen, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Thema Holland
 
  
 
Dames van de Liefde
 
Suikerzoete, met roze snoeten, snoepjes in franjes en roesjes; de dames van de alles overwinnende liefde! Deze ladies of Love laten het liefde regenen. Met hun harten aan hun parasol gehaakt, schaken ze iedere voorbijganger met hun onvoorwaardelijke gulle glimlach, om hem en haar niet zonder wat extra aandacht en op roze wolkjes verder te laten vliegen. Op hun witte hakjes, in Japanse jurkjes vol strikjes en kantjes huppelt dit duo door het publiek om hen een hart uit te laten kiezen; waaronder het ‘zoete hart’ (iets te snoepen), het ‘uitvoerende hart’ (een kleine performance), het ‘warme hart’ (een gedicht of knuffel vol met liefde) en niet te vergeten het ‘herinneringshart’ (een polaroidfoto). De meisjes verwarmen en omarmen met hun partjes hartjes, met hun luisterend oor, weekmakende woorden, en bent u zo uw hart verloren!

Genres Mobiele act, Animatie act, Ontvangst Entertainment, Bruiloft Entertainment, Straattheater, Winkelcentrum Entertainment, Thema Kleur Rose, Festival Act, Moederdag Entertainment, Valentijn Act, Foto Entertainment, Typetjes
 
  
 
Geisha's
 
De parels van perfectie uit het oosten! Deze geheimzinnig glimlachende gezelschapsdames, afkomstig uit het land van de nachtegaal, zijn uiterst geschikt voor een alleraardigst ‘Acte de préséance’. De Geisha’s, gekleed in kimono, zijn een traditioneel toonbeeld van de Japanse schoonheid, kunst en cultuur. Compleet met geweven waaiers en parasol, versierd met bloeiende bloesem, schuifelen deze mystieke Oosterse muzen op hun Zori sandalen voorbij. Galant groetend, voorbeeldig buigend, trekken hun verfijnd gebleekte gezichten ieders aandacht. Want een blik en een glimlach gaat aan niemand voorbij, van deze mysterieuze en uiterst gracieuze dames van de kunst.

Genres Dans act, Ontvangst Entertainment, Modellen, Beurs & Promotie Act, Netwerk Meeting, Straattheater, Thema Japan, Mobiel entertainment 
 
  
 
Ans en Sien
 
Deze zusjes zult u zeer zeker niet snel vergeten. Ze zijn degelijk, deftig en bijzónder spontaan! De gezellige gezusters giebel hebben het behoorlijk dolletjes met hun grappen, grolletjes en gekkigheid. Vrolijk en frivool door de straten trippelend, vragen, kletsen en kwebbelen ze u de kleren van het lijf. (O, excuus! Niet letterlijk genomen natuurlijk!) Daarbij tonen zij maar al te graag en zonder een greintje gêne, hun ‘betoverende’ talenten: Ans haar daverende dans en Sien haar sensationele gezang. Uiteraard uitermate goed gekleed, in hoepelrok, kant en kralenkettingen, trekken ze de aandacht van misschien juist diegene die hen de weg kan wijzen naar hun geliefde zus Bep, die toch ergens in de buurt moet wonen? 

Genres Mobiel entertainment, Typetjes, Straattheater, Ontvangst Entertainment, Straat Act, Braderie Entertainment, Festival Act
 
  
 
Fantasia
 
De parade van het Rijk der Fantasieën: Fantasia. Deze droom van nimfen en elfen, bellen en bloemen, vreemde vogels en feeën, verrast je! Je tenen worden gekieteld, je oren gekriebeld, vanaf hoog en laag wordt er gedanst en gedraaid. Deze fantasierijke act is vanaf 3 tot en met 8 artiesten in te zetten als een parade. Met je neus tussen de bloemen en de bellen tussen je vingers volg je deze kleurrijke muzen met hun muziek. Die op hoge stelten, springstelten en vanaf de grond hun sprookje spelen en zo je gedachten laten vliegen.
 
Genres Steltenlopers, Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Thema Circus du Soleil, Festival Act, Thema Fantasy Entertainment, Thema Sprookjes, Circus Entertainment, Kinderen Entertainment, parade act, Straat 
 
   
 
Klassiek
 
Klassiek van kruin tot hak, dat zijn deze uitgedoste dame en hoogstaande heer. Dit charmante duo komt rechtstreeks van 18e -eeuwse traptreden getrippeld. Uit de tijd van Mozart, mannen in maillot, bombastische baljurken, puike pruiken met pijpenkrullen, Verlichting en revolutie. Dit statige stel in pastel weet van Rococo en rouge, poeder en pukkel.. ahum, ‘mouche’ op het gelaat. Wat, overigens, geheel volgens de hoffelijke mode is. Klassiek chique en een tikkeltje parmantig porselein!

Genres Mime act, Mobiele act, Entree Act, Winkelcentrum Entertainment, Braderie Act, Straattheater, Historische Act
 
  
 
De Sprookjes Boom
 
Muzieknoten klinken, bloemen bloeien en zeep bellen komen tevoorschijn. Met je neus tussen de bloemen en de bellen tussen je vingers droom je weg onder het genot van sprookjesachtige muziek. Met glitter lippen, franjes en veel kleuren zingt ze live en versterkt. De muzikale boom trekt ze met zich mee, zodat ieder kan genieten van de heldere noten.
 
Genres Mobiele Muziek Act, Straattheater, Sprookjes Act, Winkelcentrum Animatie, Muziek op Straat, Straat Artiest, bedrijfsfeest entertainment, Mobiele Zang Act
 
    
 
 
Mondriaan
 
Deze speelse dans act werd speciaal ontwikkeld ter ere van dit kunstzinnig genie van Nederlandse bodem, meester van de moderne kunst! Piet Mondriaan zijn meest bekende werk komt uit zijn lijst gekropen. Twee ondeugende danseressen dansen de primaire kleuren uit hun hoekjes, huppelen horizontaal met hun hoedjes en vleien vrolijk met al hun vlakken en verticale lijnen. Met hun kralen, knipoogjes, hakken en hoge benen gaan de dames op zoek naar een abstract avontuur buiten de lijntjes wanneer ‘Compositie in rood, geel en blauw’ voor u van het doek wordt gedanst!
 
Genres Dans act, Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Straattheater, Thema kunst, Festival Act, Braderie Entertainment, Straat Act