Steltenlopers act, inhuren

Bent u op zoek naar een UNIEKE act voor uw event ?

Welkom bij dé attractie die uw evenement naar nieuwe hoogten zal tillen! Onze steltlopers zijn niet zomaar acteurs; ze zijn de kroon op uw evenement, gegarandeerd om aandacht te trekken en een blijvende indruk achter te laten.

🎪 UNIEK ENTERTAINMENT

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring voor uw publiek? Onze steltlopers, met hun imposante hoogte van ruim 3 meter, zijn de perfecte keuze. Als ware blikvangers domineren ze de ruimte en voegen ze een vleugje magie toe aan elke gelegenheid.

🎉 DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Onze steltlopers zijn veelzijdige performers die zich aanpassen aan de sfeer van uw evenement. Of het nu gaat om het uitdelen van flyers, het dragen van reclameborden, het vermaak van publiek, het verwelkomen van gasten, het uitdelen van gadgets of het verspreiden van kortingsfolders in winkelcentra - onze steltlopers staan ​​paraat.

🤹‍♂️ ENTERTAINMENT VAN HOOG NIVEAU

Als u streeft naar entertainment van topkwaliteit, dan zijn onze steltlopers dé keuze. Met kostuums variërend van futuristische LED-creaties met lasers tot charmante gastheren, van traditionele zwarte pieten tot beveiligingspersoneel - we hebben een scala aan mogelijkheden om aan uw specifieke wensen te voldoen.

🔥 VUURSPEL

En alsof dat nog niet genoeg is, bieden we nu ook de mogelijkheid om een aantal van onze steltlopers te laten vuurspuwen. Voeg een vleugje spektakel toe aan uw evenement en laat uw publiek versteld staan!

Neem gerust contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en uw evenement te transformeren met de indrukwekkende aanwezigheid van onze steltlopers. Maak van uw gelegenheid een onvergetelijke ervaring met ons unieke entertainment