Confetti & Streamers Verhuur

Welkom bij Confetti & Streamers Verhuur!

Breng een explosie van vreugde en feestvreugde naar jouw evenement met onze hoogwaardige confetti- en streamerverhuurdiensten. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, concert of ander speciaal moment viert, onze selectie van verhuuropties zal zeker een onvergetelijke indruk achterlaten.

In tegenstelling tot het traditionele handmatig strooien van confetti tillen wij de feeststemming naar een hoger niveau met behulp van geavanceerde machines van gerenommeerde merken zoals Magicfx en Sfat. Deze machines bieden niet alleen een groter bereik maar stellen ons ook in staat om de spreiding nauwkeurig te regelen. Voor een extra dimensie kun je ook kiezen voor onze indrukwekkende streamers, die als kleurrijke slierten door de lucht schieten.

Onze Verhuurmogelijkheden:

  1. De Handshooter: Voor een persoonlijke, handmatige touch.

  2. De Powershot: Brengt een krachtige uitbarsting van confetti met één druk op de knop.

  3. Dwarrelaar of Swirlfan: Creëert een betoverende wervelwind van confetti voor een sprookjesachtige sfeer.

  4. Confetti Miniblower: Perfect voor kleinere ruimtes en intieme bijeenkomsten.

  5. Luchtdrukkanon (Air canon): Voor een grootschalige confetti-explosie die de menigte zal verbazen.

  6. Stadium Shot: Ideaal voor grote evenementen en stadions, met een indrukwekkend bereik.

  7. Confetti Blaster: Combineert kracht en precisie voor een onvergetelijke ervaring.

Belangrijk om te weten is dat al onze confetti niet brandbaar is en geen vlekken achterlaat, zelfs niet als het nat wordt. Je kunt dus met een gerust hart genieten van het feest zonder je zorgen te maken over de gevolgen.

Laat ons jouw evenement transformeren met de magie van confetti en streamers. Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte verhuuroptie voor jouw gelegenheid te kiezen en maak van jouw feest een spectaculaire herinnering!