Vuurshows Vuurspuwen, inhuren  

De vuurartiesten van xclusive entertainment verzorgen een stijlvolle en krachtige vuurshow. Met adembenemende tricks, prachtige choreografieën  en spraakmakende muziek verzorgen wij een spektakel waar uw gasten vol verbazing en bewondering naaar zullen kijken. Een unieke beleving, ongeacht de leeftijd van het publiek. De vuurshow van xclusive entertainment kan interactief, spannend, of grappig. De keuze is aan u. De vuurshows van xclusive entertainment zijn geschikt voor iedereen, op veel verschillende plekken en in veel verschillende sferen. We kunnen de vuurshow opvoeren in het bos of op het strand, binnen of buiten, zolang de situatie het maar toelaat. Daarnaast verzorgen we ook freestyle optredens en themashows op maat. Wilt u geweldig vermaak boeken, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vuurshow - Themashow

Bij xclusive entertainment heeft u de mogelijkheid om een themashow te boeken. We laten je dan zelf invulling geven aan de outfits en de muziek. In overleg doen we ideeën op, denken we met je mee en stemmen we af wat het beste bij jullie past. Dit combineren we dan met ons element, vuur.  De vuurshow van xclusive entertainment past naadloos in je evenement.

Muziek tijdens de vuurshow

In overleg kan xclusive entertainment invulling geven aan de muziek die bij je past. Vaak zijn er melodieën  die geweldig in de smaak vallen bekenden of je target audience. Dit kan ervoor zorgen dat de uitvoering extra sterk ervaren wordt. Voor de showbeleving raden we je aan om hierover na te denken. De themashow is in te zetten als achtergrond act of als hoofd act. Met een grote diversiteit aan vuurtools zoals: Vuur Staff, Vuur Waaiers, Vuur Poi, Fakkels, Vuurspuwen, en Sparkle Poi bieden we je geweldig divers vermaak.

Onderdelen Thema vuurshow

We hebben veel vuurtools om uit te kiezen bij de thema vuurshow. Idealiter houden we bij de selectie rekening met het thema. Concreet, bij een piraten thema gebruiken vuurzwaarden omdat dat beter past.

Showverloop:

Bijpassend vuur onderdeel - 7 minuten

Vuurpoi - 7 minuten

Vuurspuwen - 7 minuten

Vuurshow - Freestyleshow

Naast onze themashows verzorgen we ook met regelmaat freestyle acts. De inzet van onze getalenteerde vuurartiesten komt goed tot zijn recht in clubs, evenementen en festivals. De vuurshows zijn sterk aanwezig en het publiek wordt getrakteerd op bijzonder entertainment. de vuurshow heet freestyle omdat we improviseren op de muziek. Dit gaat de artiesten van xclusive entertainment bijzonder goed af aangezien we veel ervaring hebben met shows en muziek en omgeving goed aanvoelen.

Muziek tijdens de vuurshow

De combinatie van dans en een prachtige uitvoering met vuur tools zorgen voor sterk onderscheidend live entertainment. De freestyle vuurshows worden vaak uitgevoerd op de beats van de DJ of live muziek en gaat op die manier in het geheel op. Dat is dan ook de kracht van een freestyle act. Je evenement ziet er uit als een geheel.

Onderdelen bij de freestyle vuurshow

De freestyle show bied je een grote diversiteit aan vuurtools zoals: Vuur Staff, Vuur Waaiers, Vuur Poi, Fakkels, Vuurspuwen, Vuur Zwaarden en Sparkle Poi bieden we je geweldig divers vermaak. We hebben een showverloop op aanraden van ons maar je kan ook zelf je voorkeur opgeven, xclusive entertainment geeft je hierin vrijheid.

Showverloop:

Vuurstaf - 7 minuten

Vuurpoi - 7 minuten

Vuurspuwen - 7 minuten

Deze act inhuren Klik hier

 

Slijptolact inhuren

Een act waar de vonken letterlijk van af vliegen! Xclusive Entertainment  heeft het!

Onze stoere m/v zorgt voor een spectaculaire slijptol act

Met een slijptol slijpt hij op een speciaal been en hand stuk waarop metalen platen bevestigd zijn.

De act duurt ongeveer 1 x 15 minuten. Het is ook mogelijk om deze act 2 x 15 minuten te boeken.

De acts moeten dan wel binnen 2 uur ingepland worden.