Champagne jurk

Stap in de wereld van verfijnde elegantie en breng een vleugje glamour naar uw evenement met onze exclusieve Champagne Jurk! Bij Xclusive Entertainment hebben we een uniek metalen frame op wielen gecreëerd, speciaal ontworpen om meer dan 55 glazen of heerlijke hapjes te dragen. Deze opvallende creatie biedt niet alleen een stijlvolle manier om uw drankjes en lekkernijen te serveren, maar is ook volledig aanpasbaar aan elk gewenst thema.

Of het nu gaat om sprankelende champagne, verfrissende drankjes, verrukkelijke amuses, smaakvolle hapjes of zelfs snoepzakjes, onze champagne jurk voegt een uniek en feestelijk element toe aan uw gastvrijheid. Het metalen frame is voorzien van programmeerbare LED-verlichting in de ringen, die een betoverend kleurenspel creëren en een echte blikvanger vormen op uw evenement. Wij bieden de mogelijkheid om de LED-verlichting te programmeren in elke gewenste kleur, waardoor de champagne jurk perfect aansluit bij de sfeer van uw gelegenheid.

Daarnaast hebben we een prachtig een meter hoog en 130 centimeter breed gouden frame, waarin maar liefst 120 glazen geplaatst kunnen worden, ideaal voor diegenen die de voorkeur geven aan een klassieke uitstraling zonder LED-verlichting.

Onze champagne jurk is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een praktische toevoeging aan uw evenement. Met een speeltijd van 1 uur per sessie, kunnen uw gasten gedurende deze tijd genieten van een naadloze bediening en een onvergetelijke ervaring. Breng uw feest naar het volgende niveau met de Xclusive Entertainment Champagne Jurk - waar stijl en functionaliteit samenkomen voor een ongeëvenaarde gastvrije ervaring.

ook los te Huur de Champagne Frame,