CO2 jets & Guns & Backpacks Verhuur

Een steeds meer gebruikt effect op feesten, openingen, tentoonstellingen enzovoorts, is het imposante verschijnsel van CO2. Met grote kracht en snelheid overweldigt dit uw publiek. U zult versteld staan van de impact wat dit effect teweeg brengt. Zo snel als het komt, is het ook weer in het niets verdwenen. We praten dan echt over enkele seconden. Het effect wordt extra kracht bijgezet door het harde, sissende geluid waarmee de damp de zaal in spuit.

Om een extra effect aan bijvoorbeeld een dansact te geven, wordt ook steeds meer gebruik gemaakt van CO2 guns. Wij hebben diverse types CO2 guns in ons assortiment. Uniek aan onze CO2 guns is dat wij een aantal hebben die uitgevoerd zijn met regelbare output. Ook hebben we 'backpacks' om kleine CO2 cilinders aan te monteren. Deze kunnen als 'rugzak' door een persoon meegenomen worden tijdens een optreden.

Nieuwsgierig? vraag vrijblijvend uw offerte aan. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.