Robots act / Robots show,

wij Beschikken over 18 robots.

Bent u op zoek naar Een Unieke act

act voor Uw evenement? Xclusive Entertainment Kan u diverse Led Robots Leveren. Sterven voor top entertainment Zorgen. De robots Zijn in diverse maten. Van klein tot groot de Grootste led robot is meer dan 3 meter hoog en Uitgerust met lcd Schermen op Zijn pak, Diverse kleuren Led verlichting en lasers, en confetti shots zwaailichten in camera. De robot Loopt rond en filmt Het Publiek en de Beelden Kunnen leven geprojecteerd Worden op Een groot Scherm Op het podium. Het Publiek Kan volgen wat de Allemaal robot uitspookt met Uw feestbezoekers en in de Gaten Houden wat er Allemaal gebeurt. U Kunt Ook een robot in Rijdende spac mobiel. Dit is ook Zeer spectaculair en Zeer geschikt voor grote feesten. Vooral voor een openingsact om Een DJ voor te Stellen Aan het Publiek, zijn onze robots geschikt voor. Onze robots zijn echt een wow-effect. voor op u festivals, evenementen, bedrijfsfeest; clubs, braderie, ook voor de opening kermis.

Nieuwe Robot XE 53 

De Robot XE 53 is nier zo maar robot deze robot is te zien op de zakelijke markt. U kunt De Robot inzetten voor zakelijke feesten, openingen, onthulling, onder anderen van uw nieuwe producten. De speeltijden zijn 2 x 30 minuten binnen 3 uur van 1 x 45 minuten binnen 3 uur. Voor meer informatie Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Giant Epic Robots in geel van rood

Deze Robots zijn uitgerust met stemvervorming en zijn wel 2,50 meter hoog echt een wow-effect. Zeer spectaculair en zeer geschikt voor grote feesten. Onder anderen winkelcentra, kermis, festivals, bedrijfsfeesten de spelingen zijn 2 x 30 minuten binnen 3 uur

 

De Predator Robot act

Nieuwe Predator Robot deze Robot is een van de beste led verlichting en lasers. de speeltijden zijn 1 x 45 min van 2 x 30 min binnen 3 uur

Led robots Stelt Walkers

Deze robots zijn uitgerust met meer snufjes sirene, zwaailichten, lcd scherm voor filmfoto's van logo's, confetti shots, lasers, U kunt ze op bedrijfsfeesten evenementen festivals. U kunt kiezen voor een korte act ze zijn echte eyecatcher voor uw feest. U kunt kiezen uit 1 x 45, van 2 x 30 minuten binnen 3 uur.

Super Cyber led robots 

Super LED Robots zijn een echte eyecatcher voor uw evenement. Een futuristisch elektronische act met spetterende LED-verlichting. Een groots spektakel met een onvergetelijk wow-effect. 
De LED-kleuren kunnen aangepast worden aan uw wensen! de Speeltijden 2 x 30 minuten binnen 3 uur of 1 x 45 minuten 

 

Wit/Rode Led Robot met Lcd-scherm

De wit/rode Led Robot is een nieuwe robot en hij is uitgerust met een lcd-schermpje op zijn pak. Op deze scherm kan een bedrijfslogo of bedrijfsfilm afgespeeld worden. Als het publiek een selfie neemt samen met deze robot dan staat uw bedrijfslogo ook op de foto. Dat is voor u weer extra gratis reclame want deze foto's komen altijd op een verschillende socialmedia. Deze robot kan ook elektronische confetti afschieten. Met een druk op de knop knalt er confetti de lucht in. Deze robot is solo te boeken en anders als duo samen met de rode of witte Led Robot. De lengte van deze act is 1 x 45 of 2 x  30 minuten binnen 3 uur. Of u kunt deze robot inzetten voor een korte openingsact dat gemaakt is op maat. Wij kunnen voor een speciale openingsmuziek zorgen en anders mag u ook zelf de muziek aanleveren, zodat wij hierop een show op kunnen doen of maken. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met u mee.

 

 

De Rode en Witte Led Robots

De Rode en Witte Led Robots worden vaak als duo geboekt, omdat zij echte eyecatcher zijn. Beiden Robot Entertainers zijn dan ook de grondleggers van de Robot Acts in Nederland. Deze act kan ingezet worden als een openingsact, korte podium act, ontvangst act of walk around act. De lengte van de walk around acts zijn 2 x 30 of 1 x 45 minuten binnen 3 uur. De lengte van de acts zijn altijd bespreekbaar.U kunt een offerte op maat aanvragen.

 

ABC Robot

De ABC Robot is een hele grote robot van ongeveer 2,5 meter hoog. Deze mega robot kan geen lange afstand afzetten maar trekt wel volop de aandacht. Iedereen wilt wel met deze robot op de foto en vooral een selfie nemen. De ABC Robot kan ingezet worden bij een beurs, promotie activiteiten, kinderfeesten of ontvangst act. De lengte van deze act is 1 x 45 minuten binnen 3 uur. 

De Cyber Led Robots duo op stelten 

De Cyber Led Robots op stelten zorgen voor een vrolijke ontvangst act bij de entree en kunnen ingezet worden als een meet and Greet act. Op deze pak zitten volop led verlichtingen en de robots dragen een laserhandschoen. Als duo zijn zij perfect in te zetten bij al uw promotieactiviteiten, feesten, beurzen, festivals en andere feesten. De lengte van deze act is 1 x 45 of 2 x 30 minuten binnen 3 uur. De hoogte is rond 3 meter van de cyber. Nu ook iets kleiner cyber op stelten 2.20 hoog. 

 

Led Robot future

Van dit pak is er maar een ter wereld, door een professioneel kunstenaar en  professionele licht technici bedacht en gemaakt. De mobiele Led robot is uitgerust met honderden led lampjes die oneindig veel kleuren kunnen maken. Een lichtcomputer stuurt via een draadloze dmx verbinding de 16 led streams aan. Twee lasers zorgen er voor dat de Led robot goed kan richten met zijn futuristische wapen. Met dit wapen kan hij een enorme stoot CO2 gas in het publiek spuiten, het ijskoude CO2 gas lost meteen weer op en zal het publiek even verkoeling geven. Als verrassingseffect zit er ook nog een elektrisch af vuur bare confetti shooter in het wapen verwerkt.

 

Low budget Terminator robot act 

Een van de allereerste robots was de Terminator Robot. Deze robot act is ge-upgrade en is voorzien met led verlichting en kan ook met laser en elektronische confetti shooter worden voorzien. Deze robot blijft een echte eye catcher, doet het nog steeds goed en blijft populair. De lengte van deze act is 1x45, 2x30 of 1x45 minuten. Deze act is geschikt voor een korte openingsact, podium act of walk around act.