Vuurshow Bruiloft - Voor een persoonlijke en spectaculaire beleving 

Vuurshow Bruiloft - Een fantastische show voor de mooiste dag in je leven. Onze professionele artiesten hebben jaren ervaring met bruiloften en alles wat daarbij komt kijken. Ceremoniemeesters, muziek, dresscode, show inhoudelijk. Bij xclusive entertainment  schakel je met professionals. Een van de nieuwe technologieën die we gebruiken: de Lighttoys Visual Poi, is in het speciaal fantastisch voor bruiloften.  Met onze speciale dienstverlening geeft je de mogelijkheid om foto's van geliefden en geloftes in de show te verwerken. Ook symbolen en tekst kunnen we in de shows programmeren. Meer over de Visual Poi's. 

We zien vaak dat dit als cadeau gegeven wordt. Hiermee kunnen ze namelijk op een hele mooie manier het bruidspaar in het zonnetje zetten en feliciteren. Ook is het een goed idee om aan entertainment te denken. Ga voor iets spectaculairs, zoals een vuurshow. Laat een vuurspuwer metershoge vlammen blazen, tot ieders verbazing. Vermaak je gasten en laat mensen hierover napraten. Onze vuurshows kunnen iedere bruiloft tot een succesvol evenement maken. Neem nu contact op!

Vuurshow met droog ijs en fonteinen

  • Sprookjesachtige effect met een witte deken van rook
  • Voor slechts €350,- bovenop de showprijs  (excl. btw & incl. 1 l. vloeistof)
  • Makkelijke integratie in xclusive entertainment optredens 
  • Veilig te gebruiken met droog ijs
  • Te besturen met afstandsbediening of via een DMX aansluiting 
  • Installatie en afbouw inbegrepen
  • Gebruik na de vuurshow of lichtshow mogelijk in overleg
  • Ruimte moet windstil zijn

Meer weten over een vuurshow met droog ijs en fonteinen? Neem direct contact op!

Vuurshow Bruiloft

De vuurshow bruiloft van xclusive entertainment. We bring the Heat on your Stage! Op je favoriete muziek verzorgen we al 11 jaar spraakmakende openingsshows en slotshows door middel van een een persoonlijke aanpak. We bespreken de inhoud en geven advies over alle facetten van de vuurshow. We verzorgen op maat gemaakt vermaak. Vuurshows en lichtshows van xclusive entertainment worden inhoudelijk sterk uitgevoerd op een manier die in het thema van de bruiloft past.

Vuurshow bruiloft Incl.

Wanneer je bij xclusiveentertainment een vuurshow voor je bruiloft boekt dan krijg je bijpassende show muziek, een net kostuum, een nette kundige artiest en verschillende showonderdelen. Ook doen we een preventieve scan ten behoeve van de brandveiligheid en nemen we brandblussers en blusdekens mee. Indien nodig hebben een brandwacht bij voor showondersteuning en extra controle. Optioneel kan je kiezen voor extra modules met laaghangende rook en sparkle machines, Sparkle Poi's, Visual Poi's.

Bruiloft verzoekjes

Ongeëvenaarde flexibiliteit bij verzoeken. Wat lijkt je leuk? Vuurspuwen tijdens de show? Dat kan! Treed met ons in gesprek over de showinhoud en stel zelf een fantastische vuurshow samen! Je favoriete muziek in de show? Geen probleem. Wil je na afloop van de vuurshow een keer zelf vuurspuwen? Geef het aan en het is bespreekbaar! We gaan flexibel om met wensen en verzoekjes.

Vuurshow Bruiloft

Vuurshow Bruiloft met lichtshow