Weddings act

Verras en verwonder jullie gasten met originele acts op jullie huwelijk! Laat het publiek lachen van plezier, verwonder ze met een fantastische steltenlopers, of ontroer ze diep met een prachtige dansact. Kortom, zet je genodigden op een rollercoaster van emoties! Je gasten zullen er ongetwijfeld nog lang over spreken.

Hoe kies je een geschikte act of animatie voor je huwelijk?

Hou rekening met het thema waarin je jouw huwelijk organiseert. Wil je jouw gasten ontroeren, verwonderen of verrassen? Kies afhankelijk van je thema voor andere animatie, bijvoorbeeld een goochelaar. Of steltenlopers robotshow,

Kun je een gepersonaliseerde act of animatie voor je huwelijk laten maken?

Veel artiesten zullen met plezier hun act voor jullie huwelijk personaliseren, op maat van jullie thema. Vraag bijvoorbeeld aan een goochelaar of hij de trouwring van je goedgelovige tante laat verdwijnen, of vraag aan de dansers of ze een volledige dans maken rond jullie unieke liefdesverhaal. 

Hoe lang duurt animatie of een act het best op een huwelijk?

De artiesten zijn ervaren experts die weten hoe en hoelang ze de aandacht van het publiek kunnen vragen. Afhankelijk van het type animatie dat je zoekt voor je huwelijk, bespreek je best even met de artiest of met je wedding planner hoe je zijn of haar act(s) best ingetreert in jullie planning.

 

* Steltenlopers Act

* Robots Act

* Mime Speler