The Power of Magic

In deze 25 minuten durende illusie show zal top illusionist Winfried u meenemen in de wereld van illusie en magie. De naam van de magic show kun je letterlijk nemen want de power zal van het podium knallen.

Een snelle en spectaculaire illusieshow zal u van de ene verbazing in de andere vallen.

Door het ontwikkelen van zijn eigen illusies is het mogelijk om als enige illusionist ter wereld deze Magic Show ook te presenteren op een dansvloer of in een zaal met publiek rondom.

Wat Master Illusionist Winfried je gaat laten zien, is totaal onmogelijk.

Dit is echte magie!

 

 

 

Enteny I-Magic

Enteny laat u op een unieke manier kennis maken met digitale magie.  Met een passie voor de strak ontworpen ‘must have gadgets’ zoekt hij de grenzen m.b.v. de nieuwste technologieën.  Gewapend met I-Pad, I-Pod & I-Phone creëert hij voor iedereen een virtuele speelplaats. Laat je inspireren door zijn supersnelle en indrukwekkende manier van magische en moderne visualisaties via SMS/What’s app, I-Tunes, Google en een combinatie te maken met het wereldwijd bekende sociaal netwerk Facebook waar hij een eigen Friendbook voor heeft gecreëerd.  Zelfs de liefhebbers met maar een korte aandachtsboog kan deze ‘Multitaskende’ I-Magician met krachtige en visuele toevoegingen van Youtube films en zelfs het razend populaire spelletjes zoals 'Angry Birds' blijven boeien.

U zult versteld staan van zijn handigheid, helderziende blik, de magische momenten en de interactie !

 

Christian Farla - Illusionist

Master illusionist Christian Farla brengt met zijn nieuwe show de magie van Las Vegas naar Nederland!

Spectaculair, trendy en glamorous, zo kan de illusionist Christian Farla, bijgestaan door zijn showgirls Bianca, Vanessa & Marieke, het best worden omschreven. Zij hebben hun naam in het showbizzvak gevestigd en behoren thans tot de absolute wereldtop op het gebied van magic- en illusieshows..

Prijzen zijn er al genoeg gewonnen. Zo is hij maar liefst drie keer Nederlands Kampioen Illusie geworden, ontving de Grand Prix Magic 2001, de Magician of the Year award en de IAAPA BIG E award 2004 was voor de beste show in een attractiepark , in dit geval de Efteling en de prestigieuze Merlin Award 2006 voor “illusionist of the year” welke werd uitgereikt door Davod Copperfield in Las Vegas.

Christian Farla heeft de afgelopen jaren miljoenen bezoekers getrokken voor één van zijn shows, avond aan avond hebben ze onder meer gestaan in The Dinnershow Of The Centuries in Studio21 en ook hun wonderlijke Efteling Show heeft vele liefhebbers getrokken. Ook de 2 avondvullende theatershows “Illusions From Las Vegas “trekken momenteel volle zalen en ontving al een publieksbeoordeling van 8,9.

David Copperfield : This guy is the future of magic !……………

Siegfried & Roy : Mind Blowing and spectaculaire !!………………

 

Winfried Table

 

Winfried kreeg landelijke bekendheid door het SBS6 TV programma De nieuwe Uri Geller, en vervolgens jaren als vaste gast bij het RTL 8 TV programma de Schatkamer. Deze internationale top illusionist won prijzen en awards. Hij was te zien o.a. Parijs, Monte-Carlo, St. Etienne, Berlijn, Luxemburg, Hamburg, Stuttgart, Bregens, Antwerpen, Japan, U.S.A. en in buitenlandse en Nederlandse attractieparken. Een van de vele hoogtepunten in zijn carrière tot nu toe, was het optreden voor de Koninklijke Familie van Monaco.

Illusies op de vierkante centimeter

Master illusionist Winfried is al meer dan 28 jaar niet van de internationale podia af te slaan. Hij is gek op het persoonlijke contact met zijn publiek en daarom heeft hij de stap gezet om zijn groot op gezette podium optredens, nu ook te vertalen naar magie bij u aan tafel. Op een eigentijdse, sympathieke manier toont hij zijn vingervlugheid en passie, in een krachtig optreden vol van energie. Hij zal u verbazen met zijn magie, frisse en jonge uitstraling!
 
Beleef zijn onnavolgbare illusies op de vierkante centimeter.

  

 

 

Hans Klok - Illusionist

Hans Klok een van de grote meesters van de magie

“Snelheid is geen magie“ is een populaire uitspraak – en tenminste in één geval absoluut onjuist. Want met Hans Klok, de meest bekende illusionist van Europa moet de ongeloofelijke snelheid van zijn trucs wel met magie te maken hebben. Niemand is sneller dan hij. Al gedurende enkele jaren wordt hij door experts in zijn vak beschouwd als de snelste magiër.