Seizoensproducten, Inhuren

 

De Winterdames

Dit sprankelende duo gaat maar voor één ding: Meer kerstplezier in het leven! Met hulp van hun verschillende kerstballen mag het publiek een keuze maken tussen bijvoorbeeld; De ‘zoete kerstbal’ (iets te snoepen), de ‘uitvoerende Kerstbal’ (een kleine performance als in een kerstliedje) en niet te vergeten de ‘herinneringskerstbal’ (Polaroidfoto). Kortom deze kerstanimatie draagt bij aan succes op iedere gelegenheid en zorgt gegarandeerd voor een grandioos kerstfeest!

  

 

Jozef en Maria

Dit duo komt van meer dan 2000 jaar geleden. Samen laten ze het publiek mee genieten van de geboorte van het kindje Jezus.

  

 

De Engel

Een schitterende klassieke engel, zo uit de hemel gevlogen om hier op aarde te triomferen met haar schoonheid.

 

Sint en pieten bezoek

Half november zijn ze weer in het land: Sinterklaas en zijn pieten! Dit feest kunnen we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder de jaarlijkse bezoekjes. De Sint en zijn knechten maken er zoals elk jaar weer een onvergetelijk feest van. We hebben verschillende pieten die langs kunnen komen zoals; schmink piet, ballon modelleer piet, cadeautjes piet en chocolademelk piet.

  

 

Dickens Echtpaar (stelten)

 

Dit deftige echtpaar uit de 19de eeuw is van hoge stand. Met dit steltentheater delen ze hun liefde en passie voor elkaar. Zo maken ze graag een praatje met het publiek over hun afkomt en de moderne tijd van nu. Met hun vlotte babbel zijn deze steltenlopers ook erg geschrikt voor promotionele doeleinden.

  

 

De Kerstman

Deze vrolijke Kerstman is zeer veelzijdig. Hij kan o.a. kerstzuurstokjes uitdelen, ballonnen vouwen en chocolademelk schenken. Buiten alles bezorgt hij zijn publiek een fijn kerstgevoel.