Living Statues act inhuren 

 

Deze ober is een uniek levend standbeeld en heeft een beetje last van zijn evenwichtsorgaan. Dit veroorzaakt de meest komische situaties, waarbij hij regelmatig achterover valt. Zijn baas zal blij zijn dat hij nog in z’n proeftijd zit! Deze living statue maakt gebruik van de nieuwste technieken wat veel verwondering geeft bij het publiek.

 

 

 

 

Sneeuwwitje en haar dwergen, maar ze telt er maar 6! Waar is nummer 7? Aan het publiek om mee te zoeken! Ondertussen wil ze ook een hap nemen van de lekkere rode appel, maar is dat wel verstandig? Of deze straattheater act nu kinderen of volwassen moet aantrekken; deze living statue is leuk voor iedere leeftijdsgroep.

 

 

 Deze oude Magiër is afkomstig uit een sprookjeswereld. Compleet met zijn toverstaf en glazen bol betoverd hij jong en oud. Af en toe tovert dit levende standbeeld ook rook uit zijn sokkel.

 

 

 

Deze mysterieuze dame is ondanks haar grote verschijning zéér sierlijk en elegant.

 

 

 

Verschillende mogelijkheden:

                              

Moeders Trots

Compleet met kinderwagen spreekt deze mooie moeder in stilte haar trots en liefde uit over haar baby. Een schouwspel dat de harten van ieder raakt. Een standbeeld om nooit te vergeten. Dit levende standbeeld won de Publieksprijs op het NK living statues 2011, categorie professionals

 

De Schipper

Een verweerd koper beeld die in volle triomf achter zijn roer staat. Hij houdt alles goed in de gaten en vaart altijd de juiste koers. Dit levende standbeeld won het diploma Esthetiek op de WK living statues 2010, categorie professionals.

 

Hart Veroverend

Dit liefdevolle duo is niet alleen goed in het veroveren van elkaars hart, maar laat ook die van het publiek harder kloppen. Met behulp van hun rode accessoires spelen ze voor u een prachtig liefdestoneel op. Deze straattheater act is zowel mobiel dan op een vaste plek in te zetten.

 

Bloemenpracht

Bent u op zoek naar een kleurrijke living statue? Bloemenpracht is een prachtige dame, kleurrijk en vol met bloemen. Met haar bloemenmandje tovert ze u naar een andere wereld en laat ze u meegenieten met de intensiteit die bloemen kunnen hebben. Deze straattheater act is zowel mobiel als op een vaste plek in te zetten.

 

Godin van de Landbouw

Dit traditionele levend standbeeld is een godin bekend uit de Griekse Mythologie. Naast haar krachten in de akkerbouw stond ze ook bekend om haar moederliefde en haar connecties met de onderwereld. Deze living statue is een replica van het bestaande standbeeld uit Den haag.

 

De Mosselman

Een prachtige replica van het oorspronkelijke beeld dat in Yerseke te vinden is. Compleet met lieslaarzen en z’n mand gevuld, laat hij de oude kunst van het mosselvangen zien.

 

Deze Oudhollandse dame is een plaatje. Zij gaat gepaard met een prachtige waterput die echt gevuld is met water. Dit zorgt voor een geweldig schouwspel waarbij de dame het water naar boven haalt vanuit de put.

 

18e eeuwse Hertogin

Deze charmante hertogin komt rechtstreeks uit de 18e eeuw om haar publiek te laten genieten van de schoonheid van toen.

 

De Gastheer

De Gastheer is niet alleen een goede bediende, maar ook een knappe komiek die u graag op uw wenken bediend. Met zijn tafeltje al voor u gedekt, gaat u terug in de tijd waar de ober nog een echte gastheer was.

 

De Hollandse Dames

Twee nostalgische dametjes; het is net of ze van echt Delfts blauw porselein zijn. Samen laten ze hun publiek genieten van de schoonheid uit de Hollandse cultuur. Ook enkel te boeken.

 

De Nar

Deze historische grappenmaker, met haar herkenbare uiterlijk en grollen, slaagt er altijd in mensen te entertainen.

Living Statues inhuren Klik  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.