Kerst Entertainment, inhuren

 

De 'Ballerina in Snow Globe'

is een magische winter act die extra sfeer toevoegt aan ieder evenement. Er wordt een winters sprookje afgespeeld van De Ballerina IJsprinses en Koning Sneeuwvlok. Zij moeten de sneeuwvlokjes helpen hun mooie vorm ijskristallen terug te krijgen en doen dit met hulp van het publiek. Dit verhaaltje is te horen dmv de muziek box waarbij kleine stukjes worden verteld en de rest is muziek waarop wordt gedanst en het verhaal uitgebeeld. Het verhaaltje duurt ongeveer 9 minuten, dan is er nog 1 minuut voor foto's en daarna begint het verhaaltje weer van voren af aan. Dus  het verhaaltje kan 3 keer in 30 minuten worden afgespeeld en ik dacht aan een totaal van 3 x 30 minuten spelen. De Globe is ook verlicht dus het kan ook prima als het donker is buiten of op een binnen locatie. Voor bedrijfsevenementen waarbij de Globe bijvoorbeeld in de entree staat en mensen alleen vluchtig voorbij lopen, lijkt mij het beter om dan niet het verhaaltje doen maar de Ballerina alleen mooi te laten dansen in de Globe met mooie muziek.

 

 

Tissue act

Tijdens de Tissue act hangt er hoog in de lucht een dame aan een wit laken of hoepel.
Doormiddel van diverse knooptechnieken kan zij hangend aan de lakens een split maken of diverse lenige kunstjes.
Kortom u krijgt een spectaculaire act van hoog niveau. De artiest moet wel eerst bij u op locatie kijken of het mogelijk is, om haar of hoepel of tissue op te hangen aan het plafond. Het plafond moet goed stevig zijn.
De voorwaardes van deze act kunnen wij op aanvraag doen toekomen via e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. De lengte van deze act is 1 x 7 a 10 minuten of 2 x 7 a 10 minuten of 3 x 7 a 10 minuten binnen 3 uur 

 

IJskoninginnen & Animatie Act

De winteranimatie act is een vrolijk winter tafereel met prachtige witte verlichte ijskoninginnen op stelten die met hun illuminerende hoepelrokken een sprookjes sfeer neer zetten op elk kerst / winterevenement. 

Het bij behorende muzikale IJsprinsen duo speelt uit een groot arrangement van winter / kerst nummers. De prachtige ijswitte IJskoningin is bijna 3 meter hoog en de kostuums zijn in 2016 vernieuwd en geheel voorzien van led verlichting. Ze kunnen op veel manieren worden ingezet bij winter en kerst activiteiten, zoals: 

 • Verwelkoming van uw gasten (entree act) 
 • Dansact op de dansvloer
 • Begeleiden van publiek van de ene naar de andere locatie
 • Uitdelen van flyers of iets anders?
 • Animatie tussen het publiek
 • Vele andere (op maat) mogelijkheden

 

 

 

Vrolijke Muzikanten

Voor de winter brengen wij een aantal mooie acts in combinatie met muzikanten, maar de muzikanten zijn ook - los van de acts - te boeken.

Ons muzikanten groep bestaat uit een bont gezelschap, elk met zijn of haar unieke kwaliteiten en een conservatorium (of vergelijkbare) opleiding, en weten elkaar zeer goed te complementeren!

Muziek stijlen lopen zeer uiteen en - samen met kostuums, kleuren en details - kunnen aan de wensen van de opdrachtgever worden aangepast!

Ook kunnen wij muziek voor specifieke evenementen componeren en/of compileren.

Wij kunnen de volgende muzikanten aanbrengen met:

 • Accordeon
 • Viool
 • Live zang (opera, jazz, rock, modern, klassiek, etc)
 • Fluit
 • Ukelele
 • Gitaar
 • Harp
 • Saxofoon
 • Djembe & diverse andere slag instrumenten
 • Samba Band met meerdere configuraties van small tot BIG band
 • DJ
 • Geluid - en licht installatie
 • Vele op maat mogelijkheden mogelijk.

Muzikanten kunnen solo, duo of meer geboekt worden en repertoire kan in overleg worden afgestemd.

 

Magic White Horses

De magische paarden zijn een intrigerend schouwspel. Deze prachtige  (verlichte)witte viervoeters, zijn half vrouw half paard en creeeen een magische sprookjes sfeer. Ook te boeken met opera zangeres. De paarden lopen in een choreografie door het publiek.....plotseling springen ze uit het gareel. ze stijgeren,  veranderen in vrouwelijke charmeurs of zijn dat nou vleugels waarmee ze weg lijken te vliegen?

 •  als verwelkoming van uw gasten (entree act)
 •  begeleiden van publiek van de ene naar de andere locatie
 •  begeleiden van publiek langs kunst en/of atelier route
 •  Animatie tussen het publiek
 •  Vele andere (op maat) mogelijkheden

Ook leuke combinaties mogelijk met Muzikanten, Paarden Temmers of de IJskoninginnen.  Neem hier over contact met ons op.

De act is verkrijgbaar in 3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten binnen een dagdeel van 4 uur.

 

De Familie Kerstdijk

De Familie Kerstdijk is een burgerlijk gezin in vrolijke Kerst stemming uit de jaren vijftig. Twee steltlopende - uitgedoste - ouders, een klein jongetje dat Bartje heet die het z'n ouders knap lastig maakt en een enorme kinderwagen met grappig kerst "baby'tje". Ook wanneer zij 'niets' doen en 'slechts' rustig wandelen zijn deze Kerstgangers een lust voor het oog. De familie Kerstdijk brengt voor jong en oud, interactief theater en weet als geen ander de sfeer tijdens een evenement super leuk & gezellig te maken voor het publiek.De familie Kerstdijk zingt Kerst liedjes en Bartje deelt wat lekkers uit aan de voorbij komende kinderen. Deze grappige ouders zijn bijna 3 meter hoog en kunnen op veel manieren worden ingezet bij (winter, sneeuw en kerst) activiteiten, bovendien is deze act is zeer geschikt l waar families aanwezig zijn. Deze act is verkrijgbaar in 3 x 30 minuten of 2 x 45 minuten binnen een dagdeel van 4 uur.

 

De Winterdames 

Dit sprankelende duo gaat maar voor één ding: Meer kerstplezier in het leven! Met hulp van hun verschillende kerstballen mag het publiek een keuze maken tussen bijvoorbeeld; De ‘zoete kerstbal’ (iets te snoepen), de ‘uitvoerende Kerstbal’ (een kleine performance als in een kerstliedje) en niet te vergeten de ‘herinneringskerstbal’ (Polaroidfoto). Kortom deze kerstanimatie draagt bij aan succes op iedere gelegenheid en zorgt gegarandeerd voor een grandioos kerstfeest!

GenresMobiele act, Ontvangst Entertainment, Kerst Act, Winkelcentrum Entertainment, Kerstmarkt Animatie, Thema Winter Entertainment, Straat Animatie, Kerst Borrel
 
  
 
 
Dickens Echtpaar (stelten)
 
Koetjes, kalfjes, de nieuwste weetjes en de sappigste roddels: Meneer en Mevrouw Jansen weten waar ze te vinden! Statig stappend, met hun praatjes aanpappend, flaneren ze vrolijk door de straten. Op stelten van hoge stand is dit deftige negentiende-eeuwse echtpaar uit op bruisende, bubbelende babbeltjes met het publiek. 
GenresStelten act, kerstmarkt Animatie, Ontvangst Entertainment, Winkelcentrum Entertainment, Kerst Animatie, Dickens op stelten, Kerst Entertainment, straattheater
 
  
 
  
 
Winterpaardjes  
 
Rond de kerstperiode is dit authentieke winterpaardje weer in het land. Het winterpaardje wordt bereden door een betoverend winter prinsesje. Met haar kerstrepertoire brengt zij licht in de donkere dagen voor Kerst. Uiteraard is het geluid versterkt waardoor het publiek hier in volle teugen van kan genieten. 
GenresMobiele act, Muzikale Act, Winkelcentrum Entertainment, Kerst Entertainment, Kerstmarkt Act, Winter Entertainment, December muziek