Led Robot & Act Robot

The Future Is Now !

Bent u op zoek naar Een Unieke act voor Uw evenement?

Xclusive Entertainment Kan u diverse Led Robots Leveren sterven voor top entertainment Zorgen.

De robots Zijn in diverse maten. Van klein tot groot de Grootste robot is meer dan 3 meter hoog en Uitgerust met Dvd-Schermen op Zijn pak,

Diverse kleuren Led verlichting en lasers, Co2, en Een Draadloze camera voldaan Een Ontvanger.

De robot Loopt rond en filmt Het Publiek en de Beelden Kunnen leven geprojecteerd Worden op Een groot Scherm Op het podium.

Het Publiek Kan volgen wat de robot Allemaal uitspookt ontmoette Uw feestbezoekers en in de Gaten Houden wat er Allemaal gebeurt.

U Kunt Ook een robot inzetten Voldaan Een Rijdende spacmobiel. Dit is ook Zeer spectaculair en Zeer geschikt voor grote feesten.

Vooral voor een opening act OM Een DJ voor te Stellen Aan het Publiek, zijn onze robots Goed voor het gebruiken.

Nieuwsgierig? Vraag vrijblijvend Uw offerte aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Nieuwe: 3 stuks Ledrobot Stilt Walkers 

Deze robots zijn uitgerust met meer snufjes.sirene, zwaailichten, dubbele LCD scherm voor film foto's of logos, confetti shots, lasers, U kunt ze inzetten op bedrijfsfeesten events festivals. U kunt kiezen voor een korte act ze zijn echte eye catchers voor uw feest. U kunt kiezen uit 1 x 45, of 2 x 30 minuten binnen 3 uur. 

 

 

Wit/Rode Led Robot met Lcd-scherm

De wit/rode Led Robot is een nieuwe robot en hij is uitgerust met een LCD-schermpje op zijn pak. Op deze scherm kan een bedrijfslogo of bedrijfsfilm afgespeeld worden. Als het publiek een selfie neemt samen met deze robot dan staat uw bedrijfslogo ook op de foto. Dat is voor u weer extra gratis reclame want deze foto's komen altijd op een verschillende social media's. Deze robot kan ook elektronische confetti afschieten. Met een druk op de knop knalt er confetti de lucht in. Deze robot is solo te boeken en anders als duo samen met de rode of witte Led Robot. De lengte van deze act is 1x45 of 2x30 minuten binnen 3 uur. Of u kunt deze robot inzetten voor een korte openingsact dat gemaakt is op maat. Wij kunnen voor een speciale openingsmuziek zorgen en anders mag u ook zelf de muziek aanleveren, zodat wij hierop een show op kunnen doen of maken. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met u mee.

 

 

De Rode en Witte LedRobots

De Rode en Witte LedRobots worden vaak als duo geboekt, omdat zij echte eye catchers zijn. Beiden Robot Entertainers zijn dan ook de grondleggers van de Robot Acts in Nederland. Deze act kan ingezet worden als een openingsact, korte podium act, ontvangst act of walk around act. De lengte van de walk around acts zijn 2x30 of 1x45 minuten binnen 3 uur. De lengte van de acts zijn altijd bespreekbaar.U kunt een offerte op maat aanvragen.

 

 

ABC Robot

De ABC Robot is een hele grote robot van ongeveer 2,5 meter hoog. Deze mega robot kan geen lange afstand afzetten maar trekt wel volop de aandacht. Iedereen wilt wel met deze robot op de foto en vooral een selfie nemen. De ABC Robot kan ingezet worden bij een beurs, promotie activiteiten, kinderfeesten of ontvangst act. De lengte van deze act is 1x45 minuten binnen 3 uur. 

 

 

De Cyber Led Robots duo op stelten 

De Cyber LedRobots op stelten zorgen voor een vrolijke ontvangst act bij de entree en kunnen ingezet worden als een meet and Greet act. Op deze pak zitten volop ledverlichtingen en de robots dragen een laserhandschoen. Als duo zijn zij perfect in te zetten bij al uw promotieactiviteiten, feesten, beurzen, festivals en andere feesten. De lengte van deze act is 1x45 of 2x30 minuten binnen 3 uur. De hoogte is rond 3 meter van de cyber. Nu ook iets kleiner cyber op stelten 2.20 hoog. 

 

LedRobot Team

Voor de klanten die extra willen uitpakken of opvallen die kunnen bij ons een LedRobot Team boeken bestaande uit 6, 7, 9 of 10 stuks LedRobots.De robots zullen al uw gasten op een vrolijke wijze ontvangen en entertainen en zij nemen de tijd om met het publiek op de foto te gaan. Aan de hand van uw wensen kunnen wij de LedRobots indelen. De lengte van de acts zijn bespreekbaar.

 

Low budget Terminator robot act

Een van de allereerste robots was de Terminator Robot. Deze robot is ge-upgrade en is voorzien met ledverlichting en kan ook met laser en elektronische confetti shooter worden voorzien. Deze robot blijft een echte eye catcher, doet het nog steeds goed en blijft populair. De lengte van deze act is 1x45, 2x30 of 1x45 minuten. Deze act is geschikt voor een korte openingsact, podium act of walk around act.

 

Vanaf 500,= Boekt U al een Robot act