Monster Robot inhuren

The Future Is Now !

Wilt u echt opvallen bij uw beursstand, bedrijfsfeest, festival of promotie activiteiten?  Dan kunt u bij ons “Monster Robot” huren. Wij zijn de enige entertainmentbedrijf in Europa die beschikt over een “Monster Robot”.

Monster Robot is een opblaasbare robot van 8 meter hoog en 4 meter breed en deze robot is uitgerust met diverse ledverlichtingen zoals Digitale Leds, lasers, spuitende Co2, uit beide handen van de robot, 4 stuks  elektronische confetti shooters, stroboscoop  light,rookmachine  en een lichtkrant waar uw bedrijfsnaam op geprogrammeerd kan worden. Kortom deze robot trekt volop de aandacht en zorgt voor speciale effecten en doet het publiek verstelt staan. Iedereen wilt wel met deze robot op de foto gaan en een selfi ermee maken en het zou helemaal te gek zijn als uw bedrijfsnaam mee op de foto komt. Bent u al een beetje in deze robot geïnteresseerd? Aarzel dan niet en zorg dat u de eerste bent die “Monster Robot” boekt.

Voor meer informatie en voorwaardes over deze robot kunt u ons mailen Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

verhuur indoor heel het jaar outdoor van april tot oktober mits het weer mee zit !!!!