Lilliputters act, inhuren 

Ook als u een kleine mens wilt huren staan we voor uw klaar. Ze dragen de meest uiteenlopende kostuums zodat de outfit geheel afgestemd kan worden op de uitstraling van uw evenement. Daarnaast gaan ze men hun komische act op in het publiek en zorgen ze voor een vermakelijk samenspel. Natuurlijk is het maken van selfies en te gekke foto's ook mogelijk als je bij xclusive entertainment een kleine man wilt inhuren voor uw feest Naast een mini mens als circus directeur, of dronken ober, u kunt ook een kleine man inhuren in de rol van security, leuk om uw gasten op deze manier te ontvangen bij de entree. De mini mens weet altijd de juiste sfeer te brengen. Als u een lilliputter  wilt huren via xclusive entertainment bent u altijd verzekerd van top entertainment van hoog niveau,  zo kunt u altijd een lilliputter huren die past bij uw evenement. Hierbij kunt u denken aan een lilliputter in de rol van een 

* Dronken ober

* Chef kok

* Clown

* Kerstman

* Sinterklaas

behoort tot de mogelijkheden. Zij doen er alles aan om van uw zakelijke evenement , bedrijfsfeest, of bruiloft een waar succes te maken.

 

Onze Mini Entertainers zijn bekend van TV

Onze mini mensen inhuren Klik This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.