Corona Kerstshow

Toch nog een kerstshow in deze corona tijd

Wat Is De Corona-Kerstshow:

Het blijft altijd een uitdaging om te anticiperen op snelle, soms onverwachte, veranderingen.

Ook nu leven we in een tijd waar van alles in een oogwenk kan omslaan. Dat neemt niet weg dat wij zo goed mogelijk in de veranderingen meegaan en te proberen te denken in oplossingen.

De temperaturen dalen, de dagen worden korter en de kalender nadert alweer zijn laatste dagen. Normaliter is dit de periode van de mooie feestdagen waar iedereen onbezorgd samen wil zijn met vrienden, familie, collega’s. Helaas is door omstandigheden dit niet in elke vorm meer mogelijk.

Zoals iedereen weet zijn de corona gerelateerde maatregelen een beperking voor veel feestelijke gebeurtenissen. Zeker lastig voor al die bedrijven die al een Sinterklaas feest en/of kerstfeest hadden bedacht voor hun bedrijf. Of misschien wel een oudejaars- of nieuwjaarsborrel.

 

Wat Nu??

Hier is onze Corona-Kerstshow een mooie oplossing voor.

Met een aantal verschillende concepten kunnen wij u op een Corona-proef manier toch een leuke gebeurtenis aanbieden.

Voorbeelden zijn:

Een aantal auto’s van werknemers die een hal inrijden, daar een hapje en drankje ontvangen en worden verrast met een mooie presentatie door een medewerker van uw bedrijf. Of misschien juist een boodschap geprojecteerd door lasers. Of misschien wilt u helemaal geen presentatie en moet het gewoon een gezellige ‘Drive-Thru’ zijn met leuke muziek en spectaculaire verlichting, inclusief echte vlammen, fonteinen, en andere leuke effecten. Of entertainment vuurspuwer robots steltenlopers en nog veel meer

Bij het uitrijden kunnen Kerst-dames en heren de kerstpakketten aan uw medewerkers uitdelen en kunnen de volgende medewerkers weer de hal inrijden.

Er is werkelijk van alles mogelijk, show op maat, met eventueel vele extra’s.

Heeft u er alweer zin in? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken uw wensen graag met u en zullen u een passende oplossing aanbieden.